Appartement huren: niet meer beschikbaar Aldegondestraat in Amersfoort

  • 30 m2
  • 2 kamers
  • 05 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zeer net appartement met privé tuin te huur! Dit mooie appartement is beschikbaar voor lange periode en is zo'n 30m2 groot. De studio is gelegen in het hart van Amersfoort op loopafstand van diverse voorzieningen zoals het centrum, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer mogelijkheden (bus en trein).

Het appartement maakt deel uit van een in drie ruimtes gesplitst pand. Het beschikt over een eigen toilet, badkamer, slaapkamer en achtertuin. De vorige huurder heeft er een eigen keuken in geplaatst maar er is ook een grote keuken welke gedeeld wordt met twee andere medebewoners. Deze bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde, naast de ingang van het appartement.

De woonkamer is knus en voorzien van een laminaat vloer en nette wanden. Met de deur aan de achterzijde kunt u de tuin bereiken waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. De slaapkamer is apart gelegen en voorzien van een vaste inbouwkast, aan de achterkant van de slaapkamer is de aansluiting voor de wasmachine en droger. In de slaapkamer heeft u ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- De huurprijs is exclusief voorschot voor gas/water/elektra/servicekosten en stoffering a € 100,-- per maand
- De huurprijs inclusief gas, water, elektra, stoffering en servicekosten bedraagt dan ook € 750,-- per maand
- Te huur voor maximaal 2 personen
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Tonen op kaart