Appartement huren: niet meer beschikbaar Ganzenstraat in Amersfoort

  • 99 m2
  • 4 kamers
  • 05 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Zeer ruim 4-kamer appartement te huur nabij het centrum. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in een kleinschalig appartementencomplex. De locatie is perfect te noemen! Zeer snel bent u in het centrum en de supermarkt (Jumbo), groentenboer, apotheek etc. zijn op loopafstand. De woning heeft een oppervlakte van zo'n 99m2. Het ruime balkon kijkt uit over een mooie groenpartij en de welbekende rotonde met de viking. Naast dat de gebruikelijke winkels op loopafstand zijn is de snelweg A28 ook snel te bereiken.

Indeling:
Entree, ruime hal die met alle ruimtes in verbinding staat. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is ruim 30m2 groot. Vanuit de woonkamer bereikt u het balkon met avondzon. Door de brede ramen ervaart u hier veel licht en heeft u vrij uitzicht over het groen. Alle stopcontacten zijn kindvriendelijk uitgevoerd en voorzien van nieuwe bedrading incl. meterkast. Ook is 2 jaar geleden de badkamer vervangen.

De keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, losse vaatwasser, losse koelkast (ter overname) en losse oven (ter overname).

Aan de voorzijde bevindt zich 1 slaapkamer en er zijn 2 slaapkamers aan de achterzijde van het appartement gelegen. Aan deze zijde kijkt u uit over de afgesloten binnentuin. De moderne badkamer die net als het naastgelegen toilet in 2016 is vernieuwd beschikt over een mooie inloopdouche en dubbele wastafel. Naast de badkamer treft u de was-/droogruimte met boiler (eigendom). De woning wordt verwarmd middels blokverwarming.

Grenzend aan het appartement heeft u ook nog een eigen berging met elektra, ideaal voor het stallen van de voorraden, de stofzuiger of een vriezer. Op de begane grond ligt een 2e (fietsen-) berging.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Geschikt voor maximaal 2 nette woningdelers
- De servicekosten bedragen € 40,-- per maand
- Er wordt een voorschot gerekend van € 80,-- per maand voor de blokverwarming
- De maandelijkse huurprijs inclusief servicekosten en blokverwarming bedraagt dan ook € 1.275,--
- De woning wordt exclusief gas, water, elektra verhuurd. Uiteraard zullen de kosten hiervoor mee vallen daar er al een groot gedeelte aan stookkosten rechtstreeks worden betaald aan de eigenaar
- Te huur voor minimaal 12 maanden

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Tonen op kaart