Appartement huren: niet meer beschikbaar Theo Uden Masmanstraat in Amersfoort

  • 22 m2
  • 1 kamer
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

RUIME KAMER MET APART SLAAPGEDEELTE
Deze ruime kamer is gelegen in een rustige straat, direct grenzend aan water en openbaar groen en op loopafstand van "park Schothorst". Diverse voorzieningen als NS station Schothorst, scholen, winkels en de diverse uitvalswegen, bevinden zich op korte afstand van de kamer.

Indeling:
Entree, gezamenlijke hal en trapopgang naar de verdiepingen. Op de eerste verdieping is de zeer nette badkamer gelegen voorzien van toilet, wasbak en ligbad. Deze badkamer wordt gedeeld met 3 andere medebewoners evenals de keuken welke op deze verdieping is gelegen. In de hal treft u, apart gelegen, de wasmachine aan welke ook voor gedeeld gebruik is. De wasmachine wordt op dit moment gehuurd (ca. €25 per maand). De kosten worden gedeeld tussen de bewoners.

Middels de vaste trap naar boven bereikt u de tweede en tevens hoogste verdieping aan. Op deze verdieping is dan ook uw ruime kamer (ca. 22m2) gelegen. De kamer is voorzien van een nette lamninaat vloer, dubbel glas en nette wandafwerking.

De woning kenmerkt zich al netjes en schoon. Bent u opzoek naar een nette en vooral grote kamer? Dit is uw kans en plan een bezoek.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Huurperiode: minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief voorschot gas, water en elektra a € 50,-- per maand
- Televisie en internet wordt onderling door de bewoners geregeld
- Geen huisdieren toegestaan in de kamer
- De huurprijs inclusief gas, water, elektra bedraagt € 425,-- per maand

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Tonen op kaart