Appartement huren: niet meer beschikbaar Watersalamander in Amersfoort

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Royaal 3 kamer appartement met lift, berging en eigen parkeerplaats in ondergrondse parkeergarage. Het appartement is gelegen op de 3e woonlaag van een markant appartementencomplex en heeft een riant balkon / loggia op het noordoosten. Bouwjaar 2000. De woonoppervlakte bedraagt 90 m². Het appartement ligt op een schitterende locatie in de ruim opgezette waterwijk van Niewland. De woning heeft een berging en parkeerplaats in de onderbouw.

Indeling:
Entree complex met glazen schuifdeuren, belbord met videofoon installatie, brievenbussen, trapopgang en lift.

3e verdieping
Lifthal met toegang tot vier appartementen. Entree woning, T-vormige hal met meterkast, toilet met fontein, stookruimte met daarin de CV opstelling en unit van de mechanische ventilatie, wasruimte met wasmachine aansluiting en diverse bergruimte en vanuit de hal toegang tot de diverse verblijfsruimten. Ruime woonkamer met uitkragende erkerpartij aan de voorzijde alwaar u zeer fraai uitkijkt over de omgeving; aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer en de keuken welke in een hoekopstelling is uitgevoerd met nieuwe apparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. Badkamer met wastafel, douche en een ligbad.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Beschikbaar voor maximaal 24 maanden
- De servicekosten bedragen € 55,-- per maand
- De huurprijs inclusief servicekosten bedraagt dan ook € 1.095,-- per maand
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv en internet

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Eigen woonkamer
Tonen op kaart