Appartement huren: niet meer beschikbaar Westsingel in Amersfoort

  • 22 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Op zoek naar een woning in het centrum, op loopafstand van de vele winkels en gezellige terrassen? Wilt u iets wat zelfstandig is op een toplocatie? Dan is dit wat u zoekt! Deze zeer net afgewerkte studio is voor lange periode beschikbaar en is voorzien van nette laminaat vloer.

De studio is gelegen op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. De studio is op 1 maart zo te betrekken. Het beschikt over een eigen keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en veel kastruimte. De kamer is zeer licht door veel lichtinval en geeft een fantastisch uitzicht over het Liever Vrouwen plein en de grachten van Amersfoort. De studio heeft een nette laminaatvloer en is voor een lange periode te betrekken.

De badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. De wasmachine is gedeeld en bevindt zich in een afgesloten ruimte op de hal.

LET OP! ZEER BELANGRIJKE INFORMATIE! Op dit moment wordt de woning nog bewoond en kunnen we niet bezichtigen. Dit zal plaats gaan vinden op 15-02-2019. De woning wordt vanaf 14-02-2019 opgeknapt en hier dient doorheen gekeken te worden. Bij opknappen mag je denken aan schilderen en waar nodig schades repareren. Per 01-03-2019 is de studio klaar voor gebruik.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Minimaal 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- De woning wordt verhuurd incl. servicekosten en stoffering
- De huurprijs is exclusief voorschot gas, water en elektra ad. € 70,00 per maand
- Totale huurprijs is € 725,00 per maand incl. gas/water/licht en servicekosten.
- GEEN huisdieren toegestaan
- Maximaal 1 persoon
- Er is GEEN huurtoeslag mogelijk
- Roken is NIET toegestaan

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Wifi
Eigen woonkamer
Tonen op kaart