Appartement huren: niet meer beschikbaar Zeeuwsestraat in Amersfoort

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

In het Amersfoortse Eemkwartier vindt u dit prachtige 3-kamer appartement. Het appartement ligt op loopafstand van het Centraal Station en het vernieuwde woon-/winkelgebied met een Albert Heijn XL, Media Markt en nog veel meer leuke winkels. Op fietsafstand vindt u het gezellige en bruisende middeleeuwse hart van Amersfoort met haar gezellige kroegen en culinaire restaurants. Kortom het appartement biedt alles om heerlijk te wonen, prettig te werken en onbezorgd te genieten.

LET OP! DE FOTO'S ZIJN VAN EEN SOORTGELIJK APPARTEMENT MAAR NIET DIT APPARTEMENT. NIEUWE FOTO'S WORDEN ZSM GEMAAKT.

Indeling:
Centrale hal van waaruit alle ruimtes bereikbaar zijn als; 2 ruime slaapkamers, badkamer afgewerkt met licht tegelwerk en v.v. douche cabine en 2 vaste wastafels, seperaat toilet, aparte bergruimte waarin de cv-ketel hangt en tevens de wasmachineaansluiting. In dezelfde ruimte vindt u het luchtcirculatie systeem, waardoor de woning altijd wordt voorzien van schone lucht. Het is ook een zeer handige ruimte voor opslag.

Ruime woonkamer (ca 45 m2) met aangrenzend een open keuken in L-vorm. De keuken is van alle gemakken voorzien als vaatwasmachine, gasstel, afzuigkap en koel- vriescombinatie. Tevens biedt de woonkamer toegang tot het ruime en zonnige balkon. In de onderbouw is een afgesloten parkeerkelder waar u over een eigen parkeerplaats beschikt. Er is een gezamenlijke fietsenberging, maar ook heeft u uw eigen fietsenberging.

Kortom, een prachtappartement welke ruim en licht te noemen is.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Eigen parkeerplaats in de parkeergarage aanwezig
- Servicekosten: € 70,-- per maand
- Huurprijs inclusief servicekosten is dan ook € 1.095,--. Dit is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen
- Huurperiode: minimaal 12 maanden
- Geen woningdelers toegestaan

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Anders
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Eigen woonkamer
Tonen op kaart