Appartement huren: niet meer beschikbaar Bekensteinselaan in Amersfoort

  • 25 m2
  • 1 kamer
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

SEMI zelfstandige studio te huur MET PRIVÉ PARKEERPLAATS op steenworp afstand van het centrum, centraal station en dicht bij de snelweg. Let op! De keuken wordt gedeeld met één persoon, de rest is zelfstandig.

Deze knusse kamer heeft een eigen douche en toilet, de keuken wordt gedeeld met één medebewoner en bevindt zich op de gang. Het pand is nog niet zo lang geleden gerenoveerd en zeer netjes afgewerkt. De kamer bevindt zich op de tweede etage aan de voorzijde van het pand en heeft hoge plafonds. Het centrum van Amersfoort bevindt zich op loopafstand en met 5 minuten bent u op het Centraal Station.

Indeling, entree, hal, keuken met koelkast, kookplaat en afzuigkap. Ruime kamer. Moderne badkamer met douche, toilet, wastafel en designradiator. Nette laminaatvloer aanwezig en net afewerkte witte wanden. Er is een gemeenschappelijke tuin aanwezig waar gebruik van gemaakt mag worden.

LET OP! Wij hebben nog geen nieuwe foto's gemaakt. De foto's welke wij adverteren zijn van andere appartementen in het pand en dienen enkel als sfeerimpressie.

Bijzonderheden:
- Maximaal 1 persoon
- Te huur voor minimaal 12 maanden
- Gunning eigenaar
- Beschikbaar per 01-06-2019
- GEEN huisdieren toegestaan
- Kosten voor gas, water, elektra, tv en internet bedragen €100,-- per maand. De totale huurprijs is hierdoor €6 15,-- incl. deze voorzieningen EN PARKEERPLAATS
- Fantastische locatie

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Bekenstein en De Luiaard
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart