Appartement huren: niet meer beschikbaar Hendrik van Viandenstraat in Amersfoort

  • 30 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Wilt u een mooie, gemakkelijk in te delen studio op één van de beste locaties van Amersfoort in een hoogwaardig en statig herenhuis?! DIT IS UW KANS!

Deze zelfstandige studio van zo'n 30m2 is beschikbaar. De drie etages zijn in 6 zelfstandige studio's gesplitst. De details zijn behouden gebleven bij de verbouwing. Deze vindt u terug in de hoge ramen en fraaie hoge plafonds. Het gehele pand is voorzien van dubbele beglazing zonder het aanzicht te veranderen. De straat kenmerkt zich door zijn fraaie statige herenhuizen en is gelegen op steenworp afstand van het gezellige historische centrum van Amersfoort.

Indeling:
Via de zijkant van het gebouw treft u aan de linkerkant de entree van de studio. De studio bevindt zich aan de achterzijde van het pand. De studio wordt gekenmerkt door de hoge plafonds met omlijsting en karakteristieke elementen. Vanuit het woon/leefgedeelte komt u in de grote serre waar vooral het vele lichtinval opvalt. Via de openslaande deuren komt u in de tuin. Deze wordt gedeeld met de medebewoners welke geen buitenruimte hebben. De zeer ruime keuken is apart gesitueerd en hierdoor heeft u dan ook geen etensluchten in de woonkamer. De keuken is voorzien van een koel - vries combinatie, magnetron en (gas)kooktoestel. Het woongedeelte zal worden afgewerkt met een mooie vloer en gordijnen. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

In de nabije omgeving zijn veel parkeer mogelijkheden. De woning ligt op een aanlooproute richting de binnenstad. Tevens liggen er op korte afstand groenvoorzieningen als het Zocherplantsoen en het geheel vernieuwde Randenbroekerbos. Uitvalswegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar.

LET OP! Dit zijn oude foto's. Nieuwe foto's komen zo snel mogelijk op onze website

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- Beschikbaar per 01-01-2020
- De huurprijs is exclusief voorschot gas, water en elektra a €75,-- per maand
- De huurprijs incl. gas, water en elektra bedraagt dan ook € 817,01 per maand
- Er is gemeenschappelijk gebruik van wasmachine en wasdroger.
- Maximale bewoning door 1 persoon
- Woonruimte ligt nabij het historische hart van Amersfoort
- Geen huisdieren toegestaan
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Bekenstein en De Luiaard
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart