Appartement huren: niet meer beschikbaar Camera Obscurastraat in Amersfoort

  • 69 m2
  • 3 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

De Camera Obscurastraat ligt in de wijk Schothorst. De locatie van dit appartement is direct boven het winkelcentrum. Op de fiets is het historische centrum van Amersfoort snel te bereiken. Liever genieten van de natuur? Ook park Schothorst ligt in de buurt. Voor wie gebruikt maakt van het openbaar vervoer is het NS station in de buurt, net als een goede bus verbinding. Maak je gebruik van de auto? Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving. Daarnaast ben je via de Bunschoterstraat zo op de A1.

Let op! We gaan nog nieuwe foto's maken binnenkort, voor een goede impressie plan een bezichtiging!

Indeling:
Entree met toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer met V-groef welke doorloopt via de hal naar de beide slaapkamers. De woonkamer is een prettige woonruimte. Er past met gemak een eettafel en een gezellige zithoek. Via de deur is het zonnige balkon te bereiken. Het balkon beslaat de volledige breedte van de woonkamer, ruim 5,5 meter! De keuken is uitgevoerd in een lichte kleur en voorzien van inbouwapparatuur zoals; een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers aanwezig.

Bijzonderheden:
- Er wordt een contract opgesteld van maximaal 12 maanden. Gaat alles goed? Dan wordt de overeenkomst na deze tijd verlengt
- Huurprijs is exclusief € 40,--per maand, totaal komt de huurprijs dan ook op € 995,-- per maand inclusief servicekosten
- De woning wordt exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen verhuurd
- Gunning eigenaar
- Huisdieren in overleg
- Werkende woningdelers eventueel een optie

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Camera Obscurastraat
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart