Appartement huren: niet meer beschikbaar Weverssingel in Amersfoort

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

MOOI RUIM 2-KAMER APPARTEMENT TE HUUR in één van de mooiste straten van Amersfoort! Meer centrum kan bijna niet. Dit appartement wordt op het moment gerenoveerd en beschikt over ruimte waar u de fiets(en) kunt plaatsen en een balkon.

Bent u op zoek naar een centraal gelegen goed onderhouden appartement in het oude stadscentrum van Amersfoort, op loopafstand van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden? Dan is dit wellicht het appartement waar je naar op zoek bent. In het historische centrum van Amersfoort vind je dit mooi afgewerkte appartement met een sfeervol karakter. De gezellige straat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van monumentale panden en de nabij liggende oude stadsmuren. Wij zijn zeer enthousiast!

Indeling:
Opgang met trap naar eerste etage. toegang tot ruime ensuite woonkamer met brede vensterbank waar je heerlijk kunt zitten uitkijkend over de Weverssingel. Balkon aan achterzijde. Badkamer is op dezelfde etage maar LET OP! De keuken is op de tweede etage. Deze is voorzien van vaatwasser, koelkast en kookgelegenheid. De slaapkamer is op zolder gesitueerd en is eventueel in te delen in een kantoorgedeelte en slaapkamer, deze is vrij ruim.

Bijzonderheden:
- Het voorschot voor gas, water en elektra bedraagt € 150,-- per maand.
- Totale huurprijs is € 1.100,-- inclusief gas, water, elektra. TV en internet dient de huurder zelf aan te sluiten
- Gunning eigenaar
- Huurovereenkomst van 12 maanden. Indien verhuurder wilt verlengen gebeurt dit na deze periode voor onbepaalde tijd
- Zeer geschikt voor een leuk startend stel!

Voor meer informatie over deze huurwoning en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel +31(0)33-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Coninckstraat
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart