Appartement huren: niet meer beschikbaar Everard Meysterweg in Amersfoort

  • 69 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

DE BEZICHTIGING IS VOL /// Sfeervol appartement in aantrekkelijke wijk Leusderkwartier beschikbaar voor de verhuur. Dit gezellige 3-kamerappartement ligt in de aantrekkelijke wijk 'Leusderkwartier', dichtbij winkels, openbaar vervoer en bij de natuurgebieden Nimmerdor en Den Treek. Het centrum van Amersfoort en het station zijn op fietsafstand. De woning ligt op 2e etage en door de extra raampartijen komt er veel zon- en daglicht in de kamers. Dit geeft tevens ruim uitzicht op de omgeving van de woning.

Het appartement is gesitueerd in een kleinschalig appartementencomplex. De woning is gelegen aan een strategische straat in de wijk met overdag gezellige bedrijvigheid. De gemeentelijke voorzieningen zijn onlangs vernieuwd en vervolgens is de straat zeer breed en veilig opgezet.

Indeling:
Centrale entree met intercominstallatie. Trap naar 2e woonlaag met toegang naar het appartement. Entree/gang met garderobe en vaste kast. De woonkamer is netjes afgewerkt, voorzien van een laminaat vloer. Doordat de woonkamer groot is, is er voldoende ruimte om een woon en eet gedeelte te maken. Het eerste balkon bevindt zich aan de zijgevel van het pand en geeft u een gezellige blik op de Everard Meijsterweg. De keuken is nostalgisch: authentiek tegelwerk met een eenvoudig keukenblok welke verlengd is en een vaste kast. Keuken is voorzien van vaatwasser, koelkast en gasfornuis. Tevens is er vanuit de keuken toegang naar een tweede balkon. Vanuit keuken toegang tot douche welke tevens via de slaapkamer te bereiken is. 2 ruime slaapkamers. Natuurlijk mag er bij zo'n appartement geen berging ontbreken, in de onderbouw is zowel een gezamenlijke fietsenstalling als een zeer ruime berging aanwezig.

Let op! Op dit moment is de achtergevel van het pand niet in goede staat. Per 01-05-2019 vertrekt de huidige huurder en de verhuurder zal in de maand mei de volgende punten oppakken:
- Vloeren vernieuwen waar nodig
- Nieuwe kozijnen plaatsen en schimmelvorming verwijderen
- Extra ventilatie roosters plaatsen
Houd hier rekening mee tijdens het bezichtigen. U krijgt de woning weer spik en span opgeleverd.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden
- De huurprijs is exclusief € 30,-- aan servicekosten
- De huurprijs inclusief servicekosten bedraagt € 980,-- per maand exclusief gas, water, elektra, tv, internet, gemeentelijke belastingen
- Geen huisdieren toegestaan
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: De Driehoek
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart