Apartment for rent: Kortegracht in Amersfoort

  • 110 m2
  • 3 rooms
  • 05 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amersfoort. You can contact the advertiser if you have any questions.

Wilt u stijlvol wonen in het stadshart van Amersfoort? Dit is uw kans! Dit moderne 3-kamer appartement biedt uitzicht over de winkelstraat. Het appartement is circa 110m2 en ligt op de 2e verdieping op een historische locatie. Het pand is in 1916 gesloopt en opnieuw gebouwd. Aan de achterzijde van het perceel was vroeger een zondagsschool.

Indeling:
Poortdeur met toegang tot twee appartementen. In de poort, die toegang tot de woning geeft, bevindt zich een fietsenberging waar de fietsen geplaatst moeten worden, Via de trapopgang komt u bij de voordeur.

Gezamenlijke entree. Entree appartement. Een ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer heeft veel raampartijen, waardoor het appartement heerlijk licht is. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op de winkelstraat. Er is een half open keuken in lichte kleurstelling welke voorzien is van een afzuigkap. Inpandige berging. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de eerste werk/slaapkamer welke is voorzien van een klein raam. De zeer royale masterbedroom ligt aan de achterzijde van het pand waardoor u heerlijk in alle rust kunt slapen. De badkamer is voorzien van een bad-/douchecombinatie, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Er is tevens voldoende ruimte voor een condensdroger. Toegang tot het dakterras.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Huurtermijn van maximaal 24 maanden. Indien dit bevalt zal de overeenkomt verlengt worden na goedkeuring verhuurder.
- De huurprijs is exclusief gas, water en elektra
- Parkeren op basis van een parkeervergunning
- Ontzettend veel ruimte op een historische locatie
- De waarborgsom bedraagt twee maanden huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl

Read more with an subscription!

General information

City Amersfoort
District/Neighbourhood: Anders
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map