Apartment for rent: no longer available Hendrik van Viandenstraat in Amersfoort

  • 24 m2
  • 1 room
  • 23 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amersfoort. You can contact the advertiser if you have any questions.

Zelfstandige studio te huur in één van de leukste straatjes van Amersfoort! Wil je wonen op één van de beste locaties van Amersfoort in een hoogwaardig afgewerkte studio in een statig herenhuis? Dit is je kans!

Deze zelfstandige studio van zo'n 24m2 is beschikbaar per 1 augustus. Het herenhuis is gesplitst in drie etages. Op de begane grond is een zonnebankstudio en kapsalon en op de eerste en tweede etage zijn in 2015 vier zelfstandige studio's gerealiseerd. De details zijn behouden gebleven. Deze vind je terug in de hoge ramen en fraaie hoge plafonds. Het gehele pand is voorzien van dubbele beglazing zonder het aanzicht te veranderen. De straat kenmerkt zich door zijn fraaie statige herenhuizen en is gelegen op steenworp afstand van het gezellige historische centrum van Amersfoort.

Indeling:
Op de begane grond is hedendaags een zonnestudio gesitueerd. Via de trapopgang heeft u toegang tot de tweede verdieping. U komt binnen in de lichte studio waar vanuit u de ruime badkamer kan betreden. De keuken is voorzien van een twee-pits kooktoestel, magnetron en koelkast. Het woongedeelte is afgewerkt met een mooie vloer en verduisterende rolgordijnen. Vanuit de woonruimte heeft u toegang tot de badkamer met douche, toilet en wastafel.

In de nabije omgeving zijn er volop (gratis) parkeermogelijkheden. De woning ligt op een aanlooproute richting de binnenstad. Tevens liggen er op korte afstand groenvoorzieningen als het Zocherplantsoen en het geheel vernieuwde Randenbroekerbos. Uitvalswegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- De huurprijs is exclusief € 75,-- voorschot gas, water en elektra
- De huurprijs bedraag € 735,-- inclusief gas, water en elektra per maand
- Gebruik van gemeenschappelijke wasmachine en wasdroger
- Twee kasten aanwezig in het gehuurde
- Geen huisdieren toegestaan
- Maximale bewoning door 1 persoon
- Woonruimte ligt nabij het historische hart van Amersfoort
- Werkend persoon gezocht

Wilt u meer informatie over deze woning of andere woningen? Dan kunt u contact opnemen met ons kantoor 033-463 24 99 of mail naar amersfoort@domica.nl

Read more with an subscription!

General information

City Amersfoort
District/Neighbourhood: Bekenstein en De Luiaard
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map