Apartment for rent: no longer available Achter de Arnhemse Poortwal in Amersfoort

  • 90 m2
  • 4 rooms
  • 05 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amersfoort. You can contact the advertiser if you have any questions.

Wonen en leven in Amersfoort is een bijzondere ervaring. Er is een veelzijdig aanbod van moderne winkels, restaurants en gezellige terrasjes aan de pleinen en singels die door Amersfoort heen slingeren. Dat Amersfoort bovendien zeer centraal gelegen is t.o.v. uitvalswegen als A1 en A28 behoeft zeker geen betoog. Kortom: Amersfoort beantwoordt aan al uw wensen als het gaat om prettig wonen en leven!

Middenin de binnenstad, aan het winkelgedeelte Amicitia, ligt deze aantrekkelijke 4-kamer maisonnette woning: Via de gesloten entree, bellenplateau en brievenbussen komt u binnen en kunt u via trap of lift uw etage betreden. Op uw etage aangekomen treft u een knus woonplein aan met circa 14 bewoners.

Indeling:
Entree, ruime hal, trap opgang naar de eerste verdieping, separaat toilet en deur naar de woonkamer. Links treft u de ruime open keuken aan welke voorzien is van vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie en oven. De open en ruime woonkamer is creatief ingedeeld en is netjes afgewerkt.
Eerste verdieping; bereikbaar via de vaste trap, hier zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig. Een slaapkamer in de punt van het complex, met een ruime raampartij en lichtinval van de vide. De tweede slaapkamer is eveneens voorzien van veel lichtinval en mag ruim genoemd worden. Op deze etage is ook de ruime badkamer voorzien van 2e toilet, vaste wastafel en ligbad.
Tweede verdieping; via de vaste trap bereikt u de tweede tevens bovenste verdieping waar de CV zit en waar u gemakkelijk een wasmachine en droger kwijt kunt. Natuurlijk is deze ook geschikt voor het maken van een 3e slaapkamer, tevens hebt u toegang tot het zonnige dakterras.

LET OP! De foto's dateren van een vorige huurder. Wij zullen nieuwe foto's maken zodra dit mogelijk is.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 01-11-2019 voor minimaal 12 maanden
- Huurprijs is exclusief servicekosten a € 65,-- per maand
- De huurprijs inclusief servicekosten is dan ook € 1.100,-- per maand
- Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, televisie, internet, gemeentelijke belastingen en -heffingen
- Parkeren is op basis van een parkeervergunning (let op! hier kan een wachttijd voor zijn!)
- Woning is NIET geschikt voor woningdelers

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl

Read more with an subscription!

General information

City Amersfoort
District/Neighbourhood: Grote Haag
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map