Appartement huren: niet meer beschikbaar Nicolaas Pienemanstraat in Amersfoort

  • 55 m2
  • 2 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelegen in Amersfoort ligt deze prachtige onlangs gerenoveerde woning op de Nicolaas Pienemanstraat. Dit twee kamer appartement wordt op dit moment volledig gerenoveerd en hierom hebben wij helaas geen foto's van de binnenzijde. De woning heeft een woonkamer, keuken en balkon op de eerste verdieping en een slaapkamer en wasruimte op de zolder etage. Deze kamer wordt op dit moment gerealiseerd.

De woning is gelegen in het bruisende Soesterkwartier op loopafstand van het Eemplein, en supermarkt op steenworpafstand. Tevens op loopafstand van het Centraal Station van Amersfoort. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden. Een ideaal starters appartement!

Indeling:
Entree, hal. toegang tot woonkamer voorzien van laminaatvloer. Gesloten keuken met toegang tot balkon. Badkamer voorzien van douche en wastafel. Open trap naar zolder etage waar de nieuw gerealiseerde slaapkamer zich bevindt.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Te huur voor minimaal 12 maanden
- De woning wordt op het moment gerenoveerd, daarom zijn er helaas nog geen foto's beschikbaar. Laat u verassen op locatie!
- De servicekosten bedragen € 50,-- per maand
- De huurprijs inclusief servicekosten, exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen bedraagt dan ook € 925,-- per maand
- Te huur per 01-09-2019

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499 of mail amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: G. van Stellingwerfstraat
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart

G. van Stellingwerfstraat, Amersfoort

Meer informatie over wonen in G. van Stellingwerfstraat