Appartement huren: niet meer beschikbaar Noordewierweg in Amersfoort

  • 45 m2
  • 2 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

HAGELNIEUW 2-KAMER APPARTEMENT TE HUUR in het Soesterkwartier. Dit prachtige appartement wordt op dit moment gerealiseerd en de eigenaar hoopt het op 01-05-2019 op te leveren. Aan werkelijk alles is gedacht. Een mooie PVC vloer, zonnewering en raambekleding, spotjes in het plafond en alles wordt netjes wit gespoten.

Het appartement bevindt zich in een pand waar op de begane grond een winkel wordt gevestigd (ook een nieuw bedrijf) en op de eerste etage en tweede etage worden twee nieuwe appartementen gerealiseerd. Alle benodigde winkels bevinden zich op loopafstand en ook het hippe Eemplein, de gezellig binnenstad en het centraal station bevinden zich op 5 minuten fietsafstand.

Indeling:
Entree, toegang tot tweede etage. Bij binnenkomst direct loopt u direct de lichte woonkamer met hoog plafond binnen. De slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van het pand en is voorzien van airco en goede zonnewering, ideaal! De keuken is half open en beschikt over veel kastruimte en alle benodigde apparatuur. Toegang tot toilet en badkamer met inloopdouche en wastafel.

Let op! Het appartement wordt op dit moment gerealiseerd en hierom zijn er nog geen foto's. Op de bezichtiging zullen wij u alles laten zien zoals een staal van de vloer en leggen wij u uit hoe alles eruit komt te zien.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- De oplevering staat gepland op 01-05-2019 maar gezien het een nieuwbouw appartement betreft kan dit iets uitlopen
- Te huur voor maximaal 2 personen
- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Geen huisdieren toegestaan
- Voorschot voor het gas, water, elektra, tv en internet bedraagt € 120,-- per maand
- Totaal komt het maandbedrag dan ook uit op € 870,-- inclusief gas, water, elektra, tv en internet

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omgeving? Bel ons op op 033-4632499 of mail naar amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Rivierenbuurt-Oost
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart