Appartement huren: niet meer beschikbaar Baars in Amersfoort

  • 90 m2
  • 3 kamers
  • 05 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

DEZE WONING IS ONDER OPTIE, BEZICHTIGEN IS OP HET MOMENT NIET MOGELIJK.

WONING OM OP TE KNAPPEN! Let op! Dit betreft een ruim 3-kamer maisonnette woning welke een opknapbeurt nodig heeft. Denk hierbij aan de wanden en vloeren. Om deze reden krijgt de nieuwe huurder TWEE MAANDEN HUURVRIJ. Dit houdt dus in dat een nieuwe huurder de eerste twee maanden geen huur hoeft te betalen als hij/zij de woning opknapt. Dit geldt dus enkel als de woning ook daadwerkelijk wordt opgeknapt door de huurder.

De woning is gelegen op een leuke locatie in de Stadstuinen, binnen de wijk Nieuwland. De Stadstuinen kenmerkt zich door de vele groenvoorzieningen en het glooiende landschap. Een heerlijke omgeving waar wonen en recreatie gecombineerd kan worden. Het appartement heeft een gunstige zonligging, waardoor er tot in de late avonduren van de zon genoten kan worden.

Indeling:
Begane grond: Entree met meterkast en toilet. Ruime slaap-/werkkamer welke onlangs volledig is gestucd, deze kamer is dus al vrij netjes! De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Eerste verdieping: overloop met toegang tot de lichte woonkamer met aangrenzende open keuken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling en uiteraard is er diverse inbouwapparatuur aanwezig. Tweede verdieping: Ruime slaapkamer met aangrenzend dakterras. Het dakterras is lekker ruim en heeft een fijne zonligging.

Bijzonderheden:
- 2 maanden huurvrij als de woning opgeknapt wordt
- Gunning eigenaar
- De huurprijs is inclusief servicekosten, exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen
- Per direct te huur
- Minimaal 12 maanden

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort, bel +31(0)33-4632499. amersfoort@domica.nl

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Stadstuin
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart