Appartement huren: niet meer beschikbaar Leusderweg in Amersfoort

  • 55 m2
  • 2 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DEZE WONING, DE BEZICHTIGING IS VOLGEPLAND.
Aan de gezellige Leusderweg hebben we een zeer goed onderhouden kleinschalig appartement beschikbaar. Het appartement ligt in het geliefde en authentieke Leusderkwartier. Diverse winkels vindt u aan de Leusderweg als een slager, groentewinkel, supermarkt en diverse andere winkels. Het centrum ligt op fietsafstand.

Indeling:
Opgang aan de achterzijde waar de berging is gelegen. Via de achterdeur kunt u middels de trap de tweede verdieping bereiken welke u toegang geeft tot het appartement. U komt binnen in de woonkamer, welke aan de achterkant van de Leusderweg gelegen is. De woonkamer is circa 30m2, er is een laminaat vloer, nette witte wanden en gemakkelijk in te delen. De half open keuken is voorzien van 4-pits kookplaatgasfornuis en afzuigkap. Aan de achterkant van het appartement, voorzijde Leusderweg, treft u de grote slaapkamer aan voorzien van vaste inbouwkast. De tweede "slaap"kamer is enkel te gebruiken als opslag of klein kantoor / inloopkast. De ruime badkamer is voorzien van een toilet, vaste wastafel en ligbad.

Een ideaal appartement met een fantastische ligging ten opzichte van het historische centrum. Alle gemakken van het centrum liggen op fietsafstand. Parkeren voor de deur en in de nabije omgeving is gratis.

Bijzonderheden:
- Te huur voor minimaal 12 maanden
- Per 27-05-2019
- De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen
- Maximaal voor 2 persoon
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Verhoevenstraat
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart