Appartement huren: niet meer beschikbaar Achter de Arnhemse Poortwal in Amersfoort

  • 85 m2
  • 3 kamers
  • 31 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Wonen en leven in Amersfoort is een bijzondere ervaring. Er is een veelzijdig aanbod van moderne winkels, restaurants en gezellige terrasjes aan de pleinen en singels die door Amersfoort heen slingeren. Dat Amersfoort bovendien zeer centraal gelegen is t.o.v. uitvalswegen als A1 en A28 behoeft zeker geen betoog. Kortom: Amersfoort beantwoordt aan al uw wensen als het gaat om prettig wonen en leven!

Middenin de binnenstad, aan het winkelgedeelte Amicitia, ligt deze aantrekkelijke 3-kamer maisonnette woning: Via de gesloten entree, bellenplateau en brievenbussen komt u binnen en kunt u via trap of lift uw etage betreden. Op uw etage aangekomen treft u een knus woonplein aan met circa 8 bewoners.

Indeling:
Entree, ruime hal, trap opgang naar de eerste verdieping, separaat toilet en deur naar de woonkamer. In de woonkamer treft u de ruime open keuken welke voorzien is van vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koel- / vries combinatie en oven. De open en ruime woonkamer geniet een creatieve indeling en is netjes afgewerkt. Middels de vaste trap bereikt u de eerste verdieping, hier is de master bedroom aanwezig met toegang tot het balkon. Tevens is op deze verdieping de ruime badkamer voorzien van 2e toilet, vaste wastafel en ligbad.

2e verdieping: Middels de vaste trap bereikt u de tweede tevens bovenste verdieping waar de CV is opgesteld en waar u gemakkelijk een wasmachine en droger kwijt kunt. Natuurlijk is deze ook geschikt voor het maken van een 2e slaapkamer, tevens heeft u toegang tot het zonnige balkon.

Bijzonderheden:
- Gunning eigenaar
- Beschikbaar voor minimaal 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
- Huurprijs is exclusief € 65,- servicekosten, totale huurprijs bedraagt €1.050,-
- Huurprijs is exclusief gas, water en licht
- Waarborgsom bedraagt één maand huur
- Woning is NIET geschikt voor woningdelers
- Beschikbaar per 1 oktober

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in de regio Amersfoort, mail naar amersfoort@domica.nl of bel naar 033-4632499.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Grote Haag
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Maakt niet uit
Tonen op kaart