Appartement huren: niet meer beschikbaar Weegsteen in Amersfoort

  • 35 m2
  • 2 kamers
  • 12 Per direct
  • 30 Bepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit zelfstandige appartement op de begane grond aan de Weegsteen in Amersfoort is per direct beschikbaar. Met een ideale ligging in het levendige winkelcentrum 'Emiclaer' en alle voorzieningen op loopafstand, biedt dit appartement het perfecte thuis voor jou.

Kenmerken van de locatie: De wijk Kattenbroek staat bekend om haar frisse en afwisselende bouwstijl. Hier vind je alle benodigde voorzieningen om optimaal te kunnen recreëren, winkelen, werken en studeren. Daarnaast bevindt het appartement zich op korte afstand van de A1 en A28, waardoor je gemakkelijk alle kanten op kunt. De bruisende binnenstad van Amersfoort is ook binnen handbereik.

Voorwaarden:

Minimale huurtermijn van 12 maanden.
Huurprijs is exclusief energiekosten. Vast €150,-
Waarborgsom ter hoogte van twee maanden huur.
Inschrijven op het adres is niet mogelijk.
Indeling: Bij binnenkomst in de hal tref je de meterkast, ruime trapkast en een trapopgang. De hal biedt voldoende bergruimte en beschikt over een handige garderobe.

Vanuit de hal betreed je de woonkamer, die een comfortabele leefruimte biedt. In het complex is tevens een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig.

Dit appartement biedt jou de ideale combinatie van comfort, gemak en een levendige omgeving. Ben jij op zoek naar een plek waar alles binnen handbereik is? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Emiclaer
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart