Appartement huren: niet meer beschikbaar De Baander in Amersfoort

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 14 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Ontdek jouw ideale huurappartement in de wijk Kattenbroek van Amersfoort. Gelegen op de 1e verdieping van een rustige woonwijk, biedt dit appartement een perfecte mix van comfort, gemak en een centrale locatie.

Kenmerken:

Slaapkamer
Ruime woonkamer
Volledig uitgeruste keuken
Badkamer met douche en toilet
Apart toilet
Groot balkon aan de voorzijde
Locatie: Dit gunstig gelegen appartement ligt op loopafstand van winkelcentrum Emiclaer en biedt gemakkelijke toegang tot snelwegen. Geniet van een centrale ligging in een van de meest aantrekkelijke steden van Nederland.

Comfortabel Wonen: De goed onderhouden woning biedt een comfortabele leefruimte. Het ruime balkon aan de voorzijde nodigt uit tot ontspannen momenten in de zon en frisse lucht.

Financiën: De huurprijs bedraagt € 1195,- per maand, exclusief € 200,- voor stoffering en gas, water en elektriciteit. Een waarborgsom van 2 maanden huur is van toepassing.

Wacht Niet Lang: Dit is jouw kans om te wonen in een prachtig appartement in Amersfoort! Neem nu contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ervaar deze mooie woning zelf. Aarzel niet, grijp deze kans en laat ons weten wanneer je wilt komen kijken! Jouw nieuwe appartement wacht op je in een van de meest geliefde steden van Nederland.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Het Hallehuis
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart