Appartement huren: niet meer beschikbaar Weegsteen in Amersfoort

  • 127 m2
  • 4 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Amersfoort. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

De Weegsteen is een ideaal 4-kamer maisonnette gelegen in de wijk Kattenbroek. Voorzien van een balkon gelegen op het zuidwesten, een nieuwe badkamer en halfopen moderne keuken.

Er komt een ruim appartement in het winkelcentrum ‘Emiclaer’ beschikbaar. U heeft gezellig uitzicht, alle faciliteiten om de hoek en een parkeerplaats voor de deur. Het appartement is v.v. een nieuwe badkamer en 3 ruime slaapkamers. De woning is ideaal voor een stel- , een gezin – of om met vrienden te wonen.

De wijk Kattenbroek kenmerkt zich door de frisse en afwisselende bouw van de wijk. Alle voorzieningen zijn aanwezig om heerlijk te recreëren, winkelen, werken en studeren. Een ideale locatie op korte afstand van de A1 en A28. De binnenstad van Amersfoort ligt tevens ook om de hoek!

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal met toilet en toegang tot de ruime en lichte woonkamer en deur naar het op het zuidwesten gesitueerde balkon. Moderne halfopen keuken.

Tweede verdieping:
Overloop met lichtkoepel en ruime opbergkast met cv-opstelling. Op deze verdieping bevinden zich drie kamers (één van ca. 15 m2 en twee van ca. 10 m2) en een frisse, lichte badkamer met ligbad met douche, vaste wastafel en tweede toilet.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Amersfoort
Wijk/buurt: Emiclaer
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart