Apartment for rent: no longer available Weegsteen in Amersfoort

  • 127 m2
  • 4 rooms
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Amersfoort. You can contact the advertiser if you have any questions.

De Weegsteen is een ideaal 4-kamer maisonnette gelegen in de wijk Kattenbroek. Voorzien van een balkon gelegen op het zuidwesten, een nieuwe badkamer en halfopen moderne keuken.

Er komt een ruim appartement in het winkelcentrum ‘Emiclaer’ beschikbaar. U heeft gezellig uitzicht, alle faciliteiten om de hoek en een parkeerplaats voor de deur. Het appartement is v.v. een nieuwe badkamer en 3 ruime slaapkamers. De woning is ideaal voor een stel- , een gezin – of om met vrienden te wonen.

De wijk Kattenbroek kenmerkt zich door de frisse en afwisselende bouw van de wijk. Alle voorzieningen zijn aanwezig om heerlijk te recreëren, winkelen, werken en studeren. Een ideale locatie op korte afstand van de A1 en A28. De binnenstad van Amersfoort ligt tevens ook om de hoek!

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree met trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal met toilet en toegang tot de ruime en lichte woonkamer en deur naar het op het zuidwesten gesitueerde balkon. Moderne halfopen keuken.

Tweede verdieping:
Overloop met lichtkoepel en ruime opbergkast met cv-opstelling. Op deze verdieping bevinden zich drie kamers (één van ca. 15 m2 en twee van ca. 10 m2) en een frisse, lichte badkamer met ligbad met douche, vaste wastafel en tweede toilet.

Read more with an subscription!

General information

City Amersfoort
District/Neighbourhood: Emiclaer
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map